Friday, 20 May 2011

IMBA - solution for shitty Acid Spashers

Salam and hi guys,

Dlm dua bulan ni, Acid splasher makin mengganas kat KL. Aku yang laki pon takut nak kuar rumah. hahaha.
Btw aku pon x paham asal la die suke simbah2 acid kat org. kalau dpt tangkap mmg mati la kene balun. 


jage2 kalau nampak org muke mcm ni, naik moto honda EX5.








so, Ape solutionnye?





Pak cik Hensem ni ade jawapan untuk 

shitty acid splasher yg mcm ni. 



ape kaitan Pak cik botak ngan Acid Splasher?

mcm x de kaitan kan?






presenting....




Machete Slingshot!







huh kalau ak jumpe acid splasher ni.... mmg ak tembak headshot... 








haaaa... mcm ni!







kalau sape2 nak buat sendiri lastik mcm pak cik botak ni, boleh la tengok design & keImbaan slingshot ni. 






So, berjaga2 lah & bacelah Tips ni tuk elakkan kene simbah acid.

source:
www.youtube.com/user/JoergSprave



1 comments:

  1. pergh.pagi2 lagi korang da start ngarut?kehkeh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...