Friday, 6 May 2011

ImbA KPOP MALAYSIA Gula Gula



Tengah ak stress2, nak final exam nie,

terpandang plak berita yg Gula-Gula da pun lancarkan Album Single diorg..

wah.. ini sudah ImbA.... ak bajet lemah semangat diorg lepas kene kutuk/maki kat tenet nie...

kuat gak diorg nie, still go on as planned...

pelancaran diorg took place at sebuah club golf di sri damansara..

amacam... korg mesti da tergamam tgk persembahan kitorg kan... kan I da kate... kitorg la Wonder Girls Malaysia.....


We want YOU..... Sexy tak kitorg.... Love u all... Gula-Gula ini baik utk kesihatan tau....


dengar citer, diorg da perform lagu KongKong ngan lagu Suka Gitu..

ak pun tak dengar lagi lagu nie..

kalo korg ade link ke ape ke... sile pass kat ak..

memandangkan da nak final exam, ak rase kesian plak nak troll psl diorg nie...(nak kurg dose bai, coursework da rendah nie.. aisehman..)

SNSD pun dulu kne "boo" kot kat Dream Concert 2008...


kitorg yg kiut nie pun kene boo tau dlu... ape tah lagi Gula-Gula yg tak sekiut kitorg... bersabar ye GUla-Gula.. saranghae....

makne katenyer, tak ley la nak predict Gula-Gula ni akan tibe2 jadi popular ke atau.. hancus lebur...

ak still nak dengar gak lagu diorg dlu, ngan tgk performance dia..

kalo ImbA... 



ak promote la kat blog nie...




kalo tak ImbA.... 



siap diorg... tapi tggu hbis final dlu, baru inspiration ade lebey2 sket...


1 comments:

  1. aku tgh muntah tgk 24:7. http://youtu.be/bHaq0YeGw-U

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...