Friday, 6 May 2011

ImbA KPOP MALAYSIA Part 4 MAX 247


Awal-awal pagi nie, lpas ak da add Pak Gad ImbA jadi member facebook,



ak terkejut melihat comment from neyra shazeyra psl ade video MAX247 kat youtube..


serius!!! time tengok video tu.. muke ak camnie weyh.....

Siapa tu MAX 247... ala... meh ak refresh memori korg...

amacam ImbA tak photoshoot kitorg... kat waterfall lagi.. Super Junior bley ke? 






Lantak la korg nak kata apa pun... Kitorg still handsome dan bergaya!!! That's a fact la wei... Purr-lease...



MAX 247 da pun tampil ngan persembahan pertama diorg..



dan yg ImbA tu, bkannyer diorg menari tuk lagu diorg, tapi diorg bantai lagu Bonamana-Super Junior... 





aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




noooooooooooooooooooo




Super Junior, ak da tak ley pandang muke korg da pasnie...
batal la segala niat ak nak gi melawat korea time intern nnt... sah2 kene maki kalo diorg tau ak org malaysia.... 

ni video persembahan diorg... HOLYSHIT....



video

memandang video diorg kat youtube da kene delete.. ni video yg sempat kitorg download... kpd sape yg tak sempat tgk... sile2.... ak tgh dlm proses meng-upload video ini ke facebook dan youtube...


ade sama tak ngan yg kat bwh nie... ke lg ImbA?... up to korg la nak decide...



first impression

holy crap!!!!! Justin bieber is nothing if compared to MAX 247!!!!


second impression


epic fail.... facepalm...... proud to be malaysian.....


ak pun agak terkejut gak la ngan diorg punyer performance nie.. sbb entahla... selama nie ak ingat, kalo persembahan kalo, dia patutnyer menghiburkan... tapi lepas ak tgk bende nie... ak rase cam nak....








yg lagi tension tu.. ak rase bdak2 yg menari kat Uni ak ni lg ImbA kalo dibandingkan ngan dance diorg nie.. On second thought.. ak rase persembahan bdak2 kat Tadika Kemas Taman Sri Andalas lg ImbA(http://www.youtube.com/watch?v=K4ZRuYqndzU).. sbb tu budak2 kecik... ni da besar gajah pun still noobshit... ape kes....






Oh God, please save us from Max 247.... Saya tak nak masuk nurakka....






daripada buat group nie.. cube la buat group nasyid ke.. ak rase lagi laku... raya pun da nak dekat.. bley gak korg cipta lagu raya ke.. album raya ke... konfem berjaya punyer...





berlalu la sudey ramadhan... sebulan berpuase... yo yo yo... kini tibe syawal... kita rayakan bersame... everybody.. say aahhh.... say heeyyy.. say MAX 247 in da house.... [haa.. kan sedap bunyinyer tu]





tak kan la time bulan2 pose nie korg nak gi tayang body kat konsert2 kot..





haram wei... lpas ni kene fatwa la... 




dgn ini diumumkan... bukan saje Poco-Poco tapi MAX 247 juga difatwakan harom....


apa-apa pun... kita tunggu plak nyanyian diorg... dengar citer lontaran vokal diorg mmg ImbA, lagi ImbA lontaran dia daripada Syed Alwi(johan lontar peluru skolah ak)....


Stakat tarian, ak kategorikan sebagai NOOB SH*T... gi berlatih lagi la wei... kpop konon.. itulah pentingnyer music education....






we r de best... we r hensom... we r tough.. and we aint scared to show it..... Malaysia... we r coming for u...



Cit.. piiiraahhh... promo je lebey...


LoL


10 comments:

  1. This video has been removed by the user.. aaaaa baru nk tgk..schitter..

    ReplyDelete
  2. LoL... sori kpada yg terlambat... tak sangka dia remove plak....
    Neyra: thanks again sbb bgtau psl video tu...

    ReplyDelete
  3. da post da video diorg yg suda didownload... enjoy2...

    ReplyDelete
  4. pEhh FuCk GiLer Laa Group nie...
    MeNari Pun Entah PapE Jew,,,,,

    ReplyDelete
  5. hahahah aku pun sempat download malam tu sbb tebet kat cam siput babi, download laju/ nak tnggu load kat utube macam haram aahha

    ReplyDelete
  6. hahahahahahahahahahaha..
    ngok btol..
    tapi nama depa MAX 247 ke 24:7?

    ReplyDelete
  7. nama dia actually 24:7.. tapi da tukar jadi MAX247

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...