Monday, 12 September 2011

Pemergian Seorang Pak Gad





Bila kita taip "pak gad utp" kat google search..

Kita akan dapati ramai yg mengutuk pak gad UTP kat blog2 mereka..







Namun hari ni..

Kami di blogIMBA ingin menyeru semua rakan2 seperjuangan..

Supaya berhenti menghina depa ni tak tentu pasal..

Kalau nk tegur mereka biarlah berhemah..bkn sume pak gad kejam..






Dan baru tadi kami dapat berita dpd salah seorang reader..

Bahawa slh seorang pak gad UTP (bukan pak gad IMBA)..

Telah kembali ke rahmatullah..







Mari kita berhenti sejenak dpd mengutuk mereka ini dan fikir balik ape yg depa dah buat utk kita..pengorbanan..tak semua pak gad berperangai buruk..






Post ni adalah sbg penghormatan terakhir kpd seorang pak gad yg baik..berdedikasi..bertimbang rasa...


Allahyarham Nazri Bin Mat Omar..










Semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang2 yg beriman..

Al - Fatihah..





9 comments:

  1. innalillah, slalu kot jumpe dier time nk kuar kat gate.. ingat sumer! hidup ni kejap je, banyak2 la buat amal.. semoga beliau ditempatkan bersama orang yang beriman, amin..

    ReplyDelete
  2. serius pak gad ni baik gile kot..al-fatihah buat arwah..

    ReplyDelete
  3. ya allah. dia ni baik sangat2. sedeyh :(( al-fatihah

    ReplyDelete
  4. betul... dalam byk pak gad.. dia ni la antara yg baek... mmg slalu je lambai ngan senyum... dan tak pernah tahan2 orang...

    ReplyDelete
  5. hilang sorg pak gad yg baikk.. :'(

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Innalillah hi wa inna ilaihi rojiun
    Betul mughoh ni sgt baik, bertimbangrasa dan dengan pelajar2 pun hubungan baik

    InsyaAllah ditempatkan bersama mukmin. Amin

    Alfatihah

    ReplyDelete
  7. damn...this gad is damn polite n nice gad...haizz..=(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...