Monday, 12 September 2011

IMBA Trolling Final Exam


Memandangkan skrg nie penduduk2 di kampus kita nie tgh hangat menempuh final exam..

Jadi kitorg nk post something yg related..

Hahaha..

Pernah tak korang kne troll dgn final exam paper?

Mase mula2 masuk dewan..

Korang tenang..

Duduk kat kerusi..isi bende2 yg patut (attendance slip, etc)..

Bace2 doa sket..

Dah dpt kertas utk exam tuh..






Korang bace lg sket doa..then korang start jawab..

Soklan2 dlm kertas tu memerlukan korang utk guna certain formula..

So korang pon g la carik formula tu kat appendix..

Tetapi..alangkah terkejut nya korang..bila korang bukak helaian appendix tu..







Formula yg korang carik..TIDAK WUJUD dlm helaian appendix tersebut..







Maka korang mula rasa tertipu..marah..kecewa..stress..

3 jam dah pun berlalu..

Korang balik bilik dgn redha.."Habes la subjek ****** aku nie..jgn kata nk dpt A, nk dpt B pon susah..adoi.."

Sampai je kat bilik..

Dgn penuh kemarahan dan kekecewaan..

















Kami di blogIMBA ingin menyeru para pensyarah..tlg la bg formula complete kat appendix tu..kesian kat student2 yg struggle study siang malam..

"Dey..ingat formula2 tu senang ke nk hafal? kalo 10 bijik je takpe.."

Kepada reader blogIMBA yg mengirim email ni..kami bersama anda..jgn sedih2 ye..amek sbg iktibar..jgn pcaye sgt kat paper2 final exam kat kampus kita nih..keh3..






Sabar2..

Pesanan pihak blogIMBA:

Lain kali cube tgk btol2 appendix tu..kot2 korang nampak something familiar..







TROLOLOLOLS







kalau suke dengan entri ni... tlg lah klik gambar nie...

9 comments:

  1. ni ok lagi. sekali paper subjek ELEKTRIK LANGSUNG XDE FORMULA da!!! poning poning

    ReplyDelete
  2. tu kira ok lg aku paper electrical power and machines kena trolling kawkaw.page depan tulis paper ni termasuk appendix,selak blakang xda formula langsung. appendix tu x wujud

    ReplyDelete
  3. aqeel dan anon: rumet aku dak letrik gak..tiap2 sem aku tgk dia menyumpah..HAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  4. dak EE takpe..mmg dah dibagitau takda formula given time finals....so tak kne troll sgt kot....takda harapan palsu sgt.....

    ReplyDelete
  5. sepro 1... LANGSUNG TAK DE FORMULA

    this is madnesss. past year paper SEMUA ada formula. WTHWTFWWFWWETHE

    ReplyDelete
  6. kejadian troll menjadi2..even lecturer pn nk trolling jugak..haha..

    ReplyDelete
  7. heat transfer pon same gak.. die bagi setengah je, yg lagi setangah 2 kne ingat sendiri, zzz.. klw xnak bagi formula pon, ckp la awal2.. =.=

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. siot gile MECHE 1st 2nd..
    EPM - antara subjek susah meche..
    sem2 lepas ade formula..
    sem ni xde formula..
    inviligator tanye pensyarah.. pensyarah cakp xde formula..
    dis is F*** man!!!
    kene troll KAW2 punya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...