Sunday, 18 September 2011

IMBA UNCONDITIONAL LOVE


Hi readers..

Dah lama kita tak dgr Something IMBA From China..

Baru2 ni kecoh kat satu forum di China..

Pasal relationship between a 'beauty' and a 'beast'..

Dikatakan ade sorg minah hot ni sdg hangat bercinta dgn sorg jejaka yg tak hensem..

Biase la manusia, takde six packs, takde iras2 daniel radcliffe..badan gemuk sikit, rambut skema sikit..terus kena kutuk hodoh..



















Amacam? HOT kan awek tuh..

Pelik betol manusia skrg..biar lah depa nk bercinta..

Rupa fizikal tu penting sgt ke? adoi..

Setiap kali awek hot bercinta dgn lelaki tak hensem, mesti org ckp awek tu gila duit dan konon nya lelaki tuh kaya..

Korang nk tau tak nape awek ni sayang kat mamat tuh?



video




Hahahahaha..holyshit..IMBA!

Kami rasa mamat tu upload video ni utk tunjuk ke-IMBA-an beliau kat haters di luar sana..

Kasi ternganga sket mulut manusia yg suke kutuk orang tuh..

Pape pon kami di blogIMBA mendoakan kebahagiaan utk pasangan ini..

Tak kisah lah kenapa dyeorg saling mencintai..the reason to love is not important..

Paras rupa bukan segala-galanya..

Because the most IMBA love is to love your partner without any reason at all..




source: here


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...