Wednesday, 5 October 2011

ImbA Pak Gad 6

hai korang sume...

da lame kitorg tak bawak citer Pak Gad IMBA kan...




baru2 nie, kitorg dapat informasi yg agak baru la pasal Pak Gad IMBA...

ni citer terbaru ttg dia, shared by one of the victims...

thanks to SIAKAP sbb share citer nie...





citer si SIAKAP ni begini....

pada suatu hari... ade la bdak2 Uni kite nie kluar gi makan kat luar...

dan as usual mestilah kene lalu Pak Guard nyer pondok bile balek....

namun naseb mereka malang... sbb time tu, Pak Gad IMBA yg jaga....

dan seperti biasa diorg berhentilah...

pamer kad matrik...



dan silap besar plak diorg nie.. yg Pak Gad ImBA nie bkannyer bley tau kesalahan orang bahkan mampu BAU kesalahan students... 


dia dpt tau yg salah sorg bdak nie pakai matrik kad member dia....

dan punyer lah BALA plak... rambut mamat ni panjang gaban...

so dgn nada yg kuat seperti GURUH...

pak gad IMBA pun berkata...





AK SAMAN KAU 2 KALI DEI!!!!!


yg part "dei" tu, ak yg tambah.. hahaha

seb baek ade pak gad sorang lagi... tlg tenangkan pak Gad imba....

so last skali dia samn bdak tu skali je.....kalau 2 kali melayang la RM60..holyshit..

so tuk korang sume.. kalau terserempak ngan Pak Gad ImBA (TIPS: usually pak gad IMBA ni equipped with a small flashlight time malam..nk suluh kad matrik korang)...

jangan lah gi buat keje giler... baek korang mengucap terus je lah.....




TROLOLOLSSSS







suke dengan entri ini... sile klik..

2 comments:

  1. wei nama ak jadi mangsanya.. tapi mmg IMBA dan GG!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...