Thursday, 6 October 2011

ImbA KAKI

cube korang tengok gambar di bawah..







WADEFAK IS THIS??????

macam otak!!!!!

ni satu lagi gambar....  perhatikan betul2....





ni bukannyer gambar ADOBE ataupun gambar fake yg homo...

ni adalah gambar yg real dan tak diedit langsung menggunakan ape2 software pun...

nak tau nie gambar ape?

haaaa... kitrog di blogimba da merungkai misteri ini..

pernah tak ade orang tanye korang "otak letak kat mane dei? kat lutut ka???"

ni la example org yg otak dia kat kepala lutut....

TROLOLOLOLOLSSSS


sebenarnyer... ni adalah gambar kaki mamat nie...



nama mamat hensem LIKE A BOSS nie adalah George Hincapie..

dia nie adelah penunggang basikal yg Harommm Tegar....

tu la pasal kaki dia jadi camtu...

"otak" yg timbul kat kaki dia nie bukannyer disebabkan oleh radiation ataupun kecacatan...

tapi sbb dia tegar sgt bawak beskal... sampai veins dia jadi inflammated dan mengembang...

kalo korang nak tau lebih lanjut..

google je name mamat nie.... sah2 berlambak2 artikel kluar....

so utk korang yg suke berbasikal.... jaga2 la dei....

tumbuh six pack tak pe dei....



janji....

jgn sampai tumbuh otak "extra"  kat kaki dei...




kredits to jamil jaafar sbb kasi material nie...




suke dengan entri ini... sile la klik...


2 comments:

  1. Teruknye varicose veins dia :(

    ReplyDelete
  2. naik jugak artikel ni...heheheh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...