Monday, 8 August 2011

ImbA Value Website

tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi...

itu motto blogimba.. hahaha..



jadi meh nak share satu lg bende ImbA yg mesti korang tak tau punyer..

post ni khas tuk korang2 bloggers dan juga korang2 yang ade website...







nak tau tak ranking blog/web korang dan nilai blog/web tersebut...





wadeheck is dat....





haaaa.... itu yg korang tak tauuuu....

korang gi website nie..







da masuk tu, korang masukkan alamat blog/web korang tu, and tekan value...

pastu dia akan gtaw korang nilai blog korang...









ImbA.......

korang bley la try2 check blog2 member korang gak.... hehehe..

bley compare harga...






Dan kpd korang yg slalu kutuk our beloved e-learning website..


Ce tgk kat bawah nie..








Haa..ImbA tu..


LOLS




11 comments:

  1. www.Blogimba.blogspot.com is ranked #26,458 in Malaysia. It has pages of content like; "Blog Imba Imba Pak Gad Part 3", "Blog Imba Imba Kpop Malaysia Part 3".

    Website Value RM 9,244.33 *
    Daily Pageviews < 10 *
    Daily Visitors < 10 *

    ReplyDelete
  2. ni aku punya blog.. aku bandingkan ngan Malaysiakini.. amacam?

    ibnufuad.tumblr.com
    value : RM 132.56 Million

    Malaysiakini.com
    value : RM 10.26 Million

    ReplyDelete
  3. wah..itu sgt lah ImbA....

    ReplyDelete
  4. Website Value RM 33,318.73 *

    Malaysia Rank 6,609

    ReplyDelete
  5. nmpaknyer jauh lg perjalanan utk blogimba nie.. ranking 26458.... hahaha...

    ReplyDelete
  6. ce tgok facebook.. arge die xingt wooo!!

    ReplyDelete
  7. http://www.youtube.com/watch?v=1Mxfk272tZo
    cer tgok video nie...agk IMBA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...