Thursday, 11 August 2011

IMBA BIN-SEDEX part 2


berkat nama ImbA...

dan juga berkat usaha pihak group tu sendiri...

diorg dapat medal tuk project ImbA BIN...

tahniah utk yang terlibat..

sbb ak da janji ngan diorg nak post kat blog nie kalo diorg menang...

so korang tahan je la yek...



video


ini demo ImbA BIN...

function dia adalah nak separate bahan recyclable ngan food waste..

dibuat khas tuk...


malas plak ak nak citer panjang2..

ape2 pun...

tahniah tuk GROUP 15..

congrats to :
shahrul
alex
leon
khalida
rose

dan tak dilupakan DR IRAIVAN..... SV yg perrrghhh IMBA.....

dan terima kasih gak sbb korang promote blogimba skali kat booth korang..

kami di blogimba rase sgt hepi... 

LOL

10 comments:

  1. Gold la... Imba kot... hahaha

    ReplyDelete
  2. thanks2... hahaha... ak da promise groupmate yg ak post kat blog nie.. da name bin pun IMBA bin.. hahaha...

    ReplyDelete
  3. video tu unfair, sbb tu kalau smpah sikit, gune tangan sndiri lagi cepat utk asingkan tulang dgn kotak, tapi kalau sampah padat, banyak, cube upload nk tgk brape lame die amek utk asingkan..issue of electricity usage and energy consumption will possibly raise..sbb sbnanye korang wat ni ialah sieve, mechanical siever..impressive!

    ReplyDelete
  4. hahaha... anon.. btul ape kau post tu.. tapi berdasarkan research kitorg.. tak de sape pun yg nak asingkan bende tu.. main idea kitorg nak buat camtu gak.. cleaner yg separate mende tu...tapi skali lecturer civil tu kecam.. kate manusia takkan separate punyer.. itu yg kitorg buat siever mechanical tu.. hahaha...

    ReplyDelete
  5. hahaha... pastu ko tgk video atas tu..ade fries kanaaaan skali..hujung..masuk dengan kotak2 tu skali.. kene sieve lagi skali ke??tapi bagus la.. aku nampak idea korang.. keep it up guys..! best blog ni

    ReplyDelete
  6. lols.. kalo ko tgk betul2.. dlm food waste tu pun ade garpu skali kot jatuh... efficiency=80% bkan 100%... sbb tu ler jatuh...

    ReplyDelete
  7. thanks sbb sapot blog nie.. korang readers yg ImBA....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...