Tuesday, 15 November 2011

ImbA Blog Gayzzz


sebelum korang stat baca post nie... ak nak bgtau siap2...

nie adalah post trolling yg teramat.... dan trolling ni pasal satu issue yg mmg ak tak ley terima... 
hubungan terlarang antara dua homozzzz... 

senang citer...kalo korang straight... sile baca.. kalo korang ni gayfags... sile kluar dr blog ni skarang sbb korang akan saket hati nnt...

dan kalo korang butthurt... ak harap korang bley la gi cari butthurt cream kat mane2 dan apply kat mane yg patut... kalau korang ni homozz mesti korang tau krim ape yg berkesan...


post kontroversi hari ni didedahkan oleh Shafiq Hakimi Sabri... thanks byk2 bro sbb kasi ak bahan.. ak da lama gatal tangan tak dapat troll org nie... lu mmg best broooo....

korang masih ingat ngan issue Adinda Evans...

skarang muncul plak satu lagi blog kontroversi tuk tatapan umum....

presenting to you.....

BLOG GAYFAGS- cinta suci yg terlarang...







"da lama kan korang tak nmpak aku...."

nampaknyer remaja2 zaman skarang ni da lose ther maderfakin mind da kot...

ape kebangangnyer diorg nie post gambar2 naharom camnie.... cara penceritaan dlm blog ni sgt simple... ade dua gayfagzz... satu adalah Iqbar...sekor lag Fazli... 

post bertajuk "aq cyang fazli" adalah nukilan hati si Iqbar.. and vice versa la... so these homo-fagz ni melepaskan rindu diorg yg bergelora through this fucken blog...

takley blah tu... follower dia smpai 90++ wei.... blogimba ni pun baru 140... sedih giler...








mmg wadefaker tul la blog nie... mmg cam shitter gak ah pendedahan2 yg dia buat... serius shit.. korg bley menyelami perasaan suka dan duka yg bergelora dalam hati dua ekor gayfagz...

namun langit tak slalunyer cerah for these gayfagzz sbb...... JACKSPARROW from RILEKSCREW went after their ass...






kat sini ak kene terima kasih kat JackSparrow RileksCrew... mmg dia ni sorg muslim sejati la... sbb mmg kite kene mencegah ngan tangan, mulut atau hati... dan si JackSparrow ni da mencegah ngan keyboard beliau... terima kasih diucapkan... dan mmg kau ImBA...


korang sile la baca citer2 cinta antara dua2 ekor ni... bab2 berpeluk bercium tu bkan main... tapi yg nirrojimm giler adalah... diorg ni siap pakai2 ayat2 cam  kat bawah nie...





bley plak insyaallah2... wei.. Nabi tak mengaku umat la kalo buat keje laknatullah camnie....





 byk gak la gambar2 diorg ni yg bley buat korang meremang bulu roma.... ape-ape pun korang bacalah sendiri blog dia nie kalo interested sgt.... 



kat sini meh ak put gambar2 yg ak rase mmg awesome dan IMBA...




amacam... pro tak dia adobe.... siap kissing2 lagi... perghhhhh.... pandai kan diorg nie... 




this is where u fucken noobs are wrong... sepandai-pandai korang adobe pun... koarng silap la kalau bajet tak de "sapew bley memisahkan kamoooo"..  adew lew org yg bley memisahkan u ngan hubby u tuuuu...




PRESENTING..... 









JABATAN AGAMA ISLAM......


hopefully pihak berkenaan bley ambil tindakan dan bawa diorg ni balek ke jalan yg benar.... jgn tunggu sampai jadi cam kes NATASHA dlu... baru nak cube pulihkan.... time tuu da terlambat da brooooo

ak pun da tataw nak cakap ape lagi....mati akal da ak pikir pasal diorg nie.... ape2 pun... tlglah kat korang yg kat luar sane tu... kalo korang ade hubungan terlarang pun.... jgn jadi bodo cam diorg nie.... gi post cam bangang kat blog... bajet tulll.... harghhhtuuiihhhh(berlendir)....






P/S : ketike penulis sedang menulis trolling ini... penulis telah menyedari sesuatu.... at least si fazli ada hubby dia si Iqbar... dan si Iqbar ade wifey dia.....


 namun hakikatnyer.... si penulis nie...... awek pun tadaakkk..... SHITTTT....








suke dengan trolling nie... meh klik..



12 comments:

  1. saya pun single . jum couple? ahhaa

    ReplyDelete
  2. Sauk lar admin...tgu apa lagi...org dah sua tuh :DDD

    ReplyDelete
  3. hahahaha... lols... tak pe la.. biar la ak forever alone sorang2...

    ReplyDelete
  4. owh man.......
    pmpn2 mane yng berani tarik diorang ni jadi suami.. bg insaf sikit..
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. babi cilake ape ni>??????????? kepade penulis, kalo forever alone pon, lagi baek dari Gay!

    ReplyDelete
  6. sokong iwase kenzo.. lagi baik forever alone.
    kejadah sungguh budak dua ekor ni.

    ReplyDelete
  7. babi lancau cilanat kimak gay! ap nk jd la sial?

    ReplyDelete
  8. hahaha aku baru bukak blog tuh. mamat hacker tuh da pedajal. kahkahkah. siap post lagik,kutuk2 sume. kahkahkah XD

    ReplyDelete
  9. admin pasni post la blog lesbian plak..geli dowh tgk llaki cium2..kalo pempuan xpe gak. hahaha

    ReplyDelete
  10. bapak lancau ape 2 ekor nie...mabok ke ape!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...