Friday, 27 January 2012

IMBA Mop RAGE


Pernah tak dlm hidup korang..

Masa kat rumah time petang2..

Mak korang suh mop lantai..

Pastu lepas korang penat2 mop da kasi kering semua..

Tetiba abang2 korang buat celaka masuk rumah dgn kaki kotor haram jadah..

Smpai bercepak2 berminyak balik lantai yg korang dah mop tuh..

Sape tak RAGE?








Cakap psl RAGE..

Harini ade sorg mamat RAGE kat page SRC smpai keluar perkataan2 baru yg ckup IMBA..






Amboi2..kemain adik Chad-nama-omputih kita ni..mop segala fuck? senang kote? bakar jubo SV V4? pergh..memang IMBA..tak pernah ku dengar perkataan2 ni sblm nih..

Adek..meh abam imba nak berpesan..kita tgh RAGE ni mmg takleh berfikiran rasional..

Ada caranya nk emo..jangan le smpai nk bakar jubo SV bagai..lek2..kesian dia nnt takleh berak..jangan ye dik..dia pon bekerja menurut perintah management..

Macam ni..isu bilik ni bkn salah korang, dan bukan salah senior..geng2 senior dah RAGE lama dah kat page tu..hangpa jangan buat hal kat sana pulak..

Jangan mengapi2kan api yg sudah membara..kalau nk kuarkan pendapat, biar indah sikit ayat..takut2 nanti abam2 senior sume makin RAGE..

Point adek memang jelas..tp bahasa kurang sesuai..dan kami di blogIMBA pon faham masalah adek..

Chill..kita tggu tindakan drpd management..okay?

Ape-ape pon teruskan usaha anda mencipta perkatan2 baru yg IMBA..kami di blogIMBA sangat mengalu-alukan usaha murni anda.. :)






11 comments:

  1. lawak gambaq last tu wakaka

    ReplyDelete
  2. meme last terbaikk. kahkahkahkah. let us all MOPSEGALAFUCK!

    ReplyDelete
  3. wakakakaka..
    bahasa2 baru yang selalu didengar.
    -lolwut
    -abam
    -troll
    -like a baws

    now Chad introduce you, the new word of the world:
    -MOPSEGALAFUCK

    XD

    ReplyDelete
  4. really? i thought we usually mop AFTER the fuck...hahah

    ReplyDelete
  5. ak dgr cite drpd junior yg akaun facebook die ni kene hack.mohon admin siasat.

    ReplyDelete
  6. wakakaka... dah tukar nama. takut kena bamboo letew

    ReplyDelete
  7. budak baru tak tahu apa2....dok kat v2 dgn aman damainya...

    ReplyDelete
  8. demn blogimba ada cara x nak beat utp internet blocking fesbuk neh?

    ReplyDelete
  9. anon kat atas:

    sejak bila UTP block FB? ke ko tak set proxy betul2? lols

    ReplyDelete
  10. now that "mopsegalafu*k" is the imba word or the year xDD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...