Wednesday, 20 July 2011

ImbA KPOP MALAYSIA Gula-Gula Part 4

 halloooo semua....  i'm back... aku la encik troll imba...


da lame ak tak troll orang... 

korang tau tak knp..... sebab ak da taubat....



ak mane de troll orang da....

NAMUN BEGITU....

atas dasar kewajipan ak yang diamanatkan kepada ak...

ak terpakse troll satu bende yang mmg so effing stupid nie....

berdasarkan title post nie pun mesti korang da tau da ape???

mestila pasal.....

gula-gula kembali.....


mesti korang terkejut giler kan...

ade lagi ke diorg nie... masih belum insafkah?

ni khas tuk pembaca blogimba...

si gula-gula ni baru je kluar kat WHI(wanita hari ini)...

nah tgk video diorg... ini...ini....ini.... ImbA....









first impression kitorang... lepas tengok vid nie...















macam kene sepak camnie rasenyer..... oooohhh... sedaaaapppp...







second impression kitorang....








korang pernah dengar pasal muntah hijau kan... ni first time kitorang nmpak orang muntah Pink...


third impression


ak rase video ni lagi ImbA dari gula-gula nie...



tapi kami rase cam tak adil plak kalo impression kitorang je diambil kire.. so kitorang tanye la beberapa juri di blogimba...






ape kate Usop Wilcha?










ape kebangangnyer menatang nie....ini la namemnyer EPIC FAIL.... nampak benor bengongnyer sekor sekor ni.. buat malu awok je tengok... ni skola kat manenyer ni time keciknyer... itu la pentingnyer.... primary school education......







aiseyman... jom kita tanye guruji plak... ape pendapat beliau...









dei.. ini apa bodo punya orang... dei... sampai herot herot mata aku dei... dancing pun tiru kumpulan lain dei... 6 bulan training pun menari cam bdak skolah kat sekolah rendah saya dei... pakai pun ketat-ketat dei... apa ini dei... dari buat benda macam ini, lebih baik ikut saya mogok lapar la dei... at least ade manfaat dapat six pack mantop dei...






jom kite try tanye ashiya mizuki plak nak tak...

ashiya.. ape pendapat anda...









hooooolyyyy shiiiiitttttt.....










Rajinikanth plak?












deyyy! nak makan tapak keeee??!! muka cam shit nk menari cam awek Korea? tapak kasut aku pon tak sudi hinggap kat pipi korang. puii!! poodaaahh










HAHA..last but not least, celebrity paling ngetop di blogIMBA..tak lain tak bukan, our beloved Pak Gad IMBA..










saye berase kesal akan sikap budak2 remaja zaman sekarang..nnt mak bapak dipersalahkan, padahal diri sendiri yg nk sgt jd shitter..sadis sungguh..ape2 pon, demi keselamatan anda, jgn cuba jd bodoh mcm dieorg nie..











ape la korang nie... teruk betul.. sapot la group malaysia ni... tgk cam pemberita yang announce gula-gula tu... diorang sapot kot... betul tak....






omaigoat.... apekah ini... cam shitter je.... geli i...



lol... pembaca berita pun menyampah tengok diorang... lihat minit 1:28...

serius shit... ini mmg shitter... wadehell diorg nie... ak expect at least da lame giler bertraining... takkan nari cam bdak skolah lagi kot...

kalo camni jangan kan kpop...

lollipop pun tak dapeknyer...

tapi di sebalik sume ini...ade je sorang yang hepi ngan persembahan gula-gula nie...


yeay... now there's six dumb asses who suck more than me.. lets partying partying partying YEAH.....





verdict dari kami di blogimba...












this album is just full of......















LoL

3 comments:

  1. marah sangat ni, haha

    btw, m`sia patut band kpop mesia ni, pakaian pon tak senonoh ngat, neway, k-pop ori pon saya tak layan, tak pnh tengok dan dengar, hehe

    Cabaran 2020 yg Tak hingin aku nak Capai

    ReplyDelete
  2. wakakaka...kali nih mmg terbaek dan IMBA la...haha

    ReplyDelete
  3. Very quickly this website will be famous amid all blog visitors, due to it's pleasant content

    Review my web page - roofing material

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...