Wednesday, 29 May 2013

ImbA UAI kawen


baru2 nie tersebar luar di fb dan juga segala medium lain ttg UAI kite....



abam rase... korang pun tau kenapa......

basically sbb UAI share berita gembira ttg pernikahan UAI.......


meletop citer nie.... siap kalau taip kat google nama UAI, kluar link tuk perkahwinan beliau ni dlu......

byk gak la pihak yg cube condemn UAI ekoran kejadian nie.... abam kat sini, just nak share je respon UAI regarding issue nie....





harap2... tak de la yg dok sebar citer tak betul atau fitnah2 nie.... abam pun bkan macai UAI ke ape.... tp abam rase tu hak dia..... as long tak bertentangan dgn agama dan moral ethics.... its ok.... abam tak kisah....

ape pendapat korang?






meh klik nie...


1 comments:

  1. tuah badan......... hmmmmm.......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...