Sunday, 3 February 2013

IMBA Fake Resurrection



Hai semua..apa khabar? Lama dah abam tak post kat blog ni..

Labah2, tikus dan segala jenis ular dah mula bersarang kat blog ni..lols..

Abam dapat banyak tweet2 yg menyatakan perasaan rindu akan kehadiran abam kat twitter..













Kahkahkah..rindu kat korang jugak..dafuq. Rasa macam gay pulak.

Anyway..

Tweet2 rindu tu bukan sebab abam hidup semula kejap pada hari ni..

Pagi tadi bangun2 je abam dikejutkan dengan suatu berita tergempar kat twitter..





WTF? Sejak bila kami revive semula blog ni? Apesal layout GAY semacam?

Dalam keadaan mamai abam pon cepat2 bukak laptop..pastu search kat google..





HOLYSHIT..

Memang betul ada blog ni.. www.imba.my.. 

Pehh..URL macam professional punya blog tu..kahkahkah..IMBA2..

Tapi silapnya template gay semacam..konon2 nak tiru blog serius? Dafuq?

So abam dalam keadaan mamai terus emo..bila pulak abam ada suruh orang hidupkan balik trademark blog ni?

Nak hidupkan balik takde hal bro..abam alu-alu kan..tapi jangan la bikin malu der..ikut la cara yang betul..bincang dengan kami dulu..






Malu besar bro..nokharom..kena kutuk sakai pulak tu..

Asal usul blogimba ni inspired by blog serius..tapi bukan tiru blog serius..kami ada identiti sendiri..

Budak mana la yang pandai2 buat blog ni? Tengok pada URL nampak macam pro je..

Mesti blogger terkenal ni..

Siasat punya siasat akhirnya abam terjumpa jugak owner blog imba fake ni..










Laaaaaaaaaaaa..budak UTP ke?

Ish3..dulu penat abam tanya sape nak sambung tulis blog ni hang tak nak volunteer?

Sekarang pandai2 buat sendiri guna nama blog ni?

Abam tak marah kalau hang nak sambung..tapi ni bukan cara dia..malu bro malu..








7 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...