Saturday, 4 August 2012

ImbA Olympic Diver



Olympic pun sudah tiba...... walaupun malaysia still belum ade pingat... tapi takpa.... kami nak habaq mai nie... janji satu pingat kita da dapat daaa..... sumbangan abam Lee Chong Wei kita.....silver ka gold ka, hat yang tu yg kita tak tau lagi... mmg terbaik gilaaa abam chong wei main... skali dia pukui bola tu, mmg cangok chen long...




"kalo itu chen long boleh ambil ini smash, jgn panggil saya lee chong wei lagi"


tapi post kita hari ni bukan nak ceghita pasai abam chong wei..... hari ni kami nak tunjuk kat hangpa semua... gambar2 muka atlet olimpik..... mat saleh kata... gambar time depa "put their game face on" la.... ni kami nak share la ngan hangpa semua... sila enjois....



"hmpph.. buasir nak terkeluaq'







"super saiyaaa"




"ops po cot"

"admin pun tak tau nak komen ape tgk gambar ak nie"


"ambo raso gold da nie"


amacam..... ada IMBA?

pictures taken from the link below.... credits to thefw.com











1 comments:

  1. blog imba mkin bosannnnnn....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...