Monday, 12 December 2011

ImbA KPOP Hater???


anda semua minat dgn kpop???

sekarang ni demam kpop mmg da melarat da kat negara nie... bkannyer stakat bdak2 yg minat kpop.. pokcik2 dan mokcik2 pun minat... ak pun agak tergamam bile terdengar mokcik jiran ak tgh sembang pasal drama korea siap try2 plak ckp korea smbil bergelak tawa.... #gelissebentar......

anyway... mmg ak da lame tau yg pabila ade mamat2 korea cam 2PM tu bukak baju di khalayak ramai, mesti byk giler laki2 dan pompuan2 yg akan hilang akal sejenak... tp bende yg paling damnation ak pernah dgr adalah pasal KPoP Hater ni...

memperkenalkan... Amira Afiqa....




 amacam... comei tak... malang skali... dia adalah sorg yg membenci kpop...

jadi utk vent frustration beliau terhadap kpop yg mmg nyatanya merosakkan pemuda pemudi harapan bangsa negara ini.... beliau ingin menghalang pemuda pemudi ini dari terus asyik mendengar lagu2 kpop yg nyata2 memuji dan menyokong Illuminati dan Dajjal... cth terdekat... lagu LUCIFER yg jelas skali memuji kebesaran dan keagungan Setang....



beliau pun buat la post dkat blog beliau... ni post dia...





dan pabila korang terbaca komen pertama kat page tuu pun.. ak rase korang da tau ape yang akan terjadi...

if you guessed yg dia dehentam keromo oleh butthurts2 k-pop yg ckup terasa dgn kata2 beliau tuu.... then u guessed right..... time ak bukak page ni.. da dekat 1800++ comments yg kluar hentam dia nie... dan kami di blogimba da buat compilations of comments yg tersangat ImbA dan awesome yakni layak meraih anugerah pulitzer.....

lets enjoy...


Comment ImbA 1:


ish... ish... ish... anak sapa la nie....




Comment ImbA 2:




time ak save printscreen comment dia nie.. ak namakan file tu "bangang"... sbb mmg bangang pun comment ni... gi blajar tuk spm dulu la ye dik... jgn nak sentap sgt... bkannyer dia kutuk abah kau pun...


dan ini yg paling ImbA la... serius holy shit ImbA.. mmg kalo ak jumpe sape komen nie... sumpah ak bagi se-das penampor... sbb bangang sgt...




siap ngan ayat-ayat al-quran lagi..... naharom pe bdak nie... time org2 israel tu duk main tibai je org islam, kau sentap cam nie tak?... ni baru hentam sket korea... da butthurt camnie... haromm pe...

ak pun tgk gak la citer2 korea... bkannyer nak kate ak tak kenal SNSD tu sape... kalo ckp camtu.. nmpak benor muhong...tp tak de la ak fanatic mcm retards kat atas nie..... serius shit.... tak yah la sentap smpai camnie.... bende tak de ape pun... jadi isu besar...

kesian kat bdak tu... yg tak ley blah tu... mengikut parents si Afiqa nie... blog tu bkannyer blog Afiqa tp ade org buat blog gune gambar dia.... walaupun secara jujurnya ak ras, mmg dia yg tulis tu.. tp cuak punyer pasal.. ckp la org lain gune identity dia... but still.. tak yah la smpai nak kasi dia ugutan bunuh... gilor pe....

to Afiqa.. biar je la trollers tu... kejap lagi mati la diorg tu akibat kene panah petir....  dan kepada bdak2 yg komen smpai nak bunuh2 tu.. gi la delete komen korang... sbb mak bapak dia da repot polis... silap haribulan.. cangok korang...

-TAMMAT-

24 comments:

  1. kena troll je bdk2 korea ni kah3

    ReplyDelete
  2. ini... ini... ini... bodos...

    ReplyDelete
  3. knape bangkitkn isu israel tuh..mne awak tau die ad komen gak psl israel tuh ke..die komen tuh mengikut komen pmpuan ats tuh..mara la i nih..pe la u

    ReplyDelete
  4. klau dah minat thp gila bab* tu, ckp skit pown dh nk melenting... alah.. tu ckp psl yg korang minat, cbe klau ckp or kutuk sesape yg relate ngan family korang, xdernye nk kuar nas2 al-quran tu.. silap2 buat don't know jer... entah ape2, duk pje sgt mamat2 lembut korea tu.. diorg tu pndang korang pown tidak.. ni kan plk nk knl korang

    ReplyDelete
  5. stupid blog imba!
    -trolling mode-

    ahhahahahah

    ReplyDelete
  6. yang paling last tu paling bangang.."sebaik-baik bentuk dan paras rupa yang berbeza....." kpop macam mekap berlebihan tu apebenda..laki mekap jadi mcm pompuan..

    ReplyDelete
  7. ala fake kan blog ni. org guna identiti dia hahahah :p

    ReplyDelete
  8. hahaha...mula2 rajin gak aku nak baca komen2 + bergelak sakan..

    tp tgk punya byk komen,baik ak buat fyp aku..haha

    mantap yg post dalil2 dr al Quran..tp biau la beradab skit...ini komen cm tah apa2

    ReplyDelete
  9. kluar nas2 Al-Quran untuk defend kpop...

    Takutlah kepada Allah...
    Azab2 Allah sangat keras...

    ReplyDelete
  10. adoi, aku pun peminat setia k-pop tapi xdak la nak butthurt..

    dia cakap mata orang korea sepet, aku tgk mata dia pun sepet.. aku gelak ja.. fosh fosh fosh

    ReplyDelete
  11. y smpai bg dalil tu sumpah pundek

    ReplyDelete
  12. 1 bende yg wat ak rase agk lawak.die ckp nk muntah tgh artis kpop?padahal ak tgk muke die da cm 2ne1 minzy je.haha

    ReplyDelete
  13. wakakakka! kpop ftw!

    siap ade dlil quran. tang mana nk didalil2 ntah. muqaddimah dalil quran bg middle finger. mmg nokharom.

    ReplyDelete
  14. gile syal dorang ni. fanatik nak mampos. wakakaka aku layan jugak kpop tp xpnah laa nak butthurt2 ni. adoi *facepalm*

    ReplyDelete
  15. omg.ad pompuan yg anti kpop.worth marrying

    ReplyDelete
  16. yang letak dalil tu serius imba.. defend x kena tempat...

    ReplyDelete
  17. Yang gi layan blog dia tuh buat apasal you K-pop fanatics out there?
    Bukan nyer ape yg dia tulis tuh boleh jatuh kan industri K-pop pun
    Buat donno sudah lah
    Haih, dunia -,-

    ReplyDelete
  18. penah juga terbaca entry someone yg berbicara dgn paderi kat new york mngenai manusia zaman sekarang akn mempertahan kn apa yg ada di depan mata walau pun bnda tuh salah..mula2 ingat entry rekaan ke..apa ke...bila baca entry ni...rasanya mcm betul pula..manusia zaman sekarang ni..hanya tau baca sahaja..tp pengertian langsung xde...kesian budak2 ni..aihhhh ~_~

    ReplyDelete
  19. x taw nk ckap apew bla baca post nieyy .. benda kecik pown nak besar .. kita gadoh kat sniey macam gyla .. orang gelak jeww .. haha .. yess .. i'm also a kpop fans .. x dew hak nk kutuk diorang .. diorang x dew salah pown .. but, kpop fans jgan lhaa sbb bnda nieyy nk melenting smpai nk bunuh orang .. biar lhaa si AFIQA 2 ngn hidop dyaa .. mnat laen2 kn ? bkannya suma sama .. x baek gadohh .. ish3 ..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...