Wednesday, 15 June 2011

ImbA DAMNATION



ini... ini... ini... memang.... cookieemak...

mmg basterdization tul diorang nie...

ak mmg da lame da anti ngan akhbar ni.. dan hari ni diorg da buat damnation lagi skali..




mmg Utusan Malaysia/ UTUSAN MELOYA ni da tak de sensitiviti langsung...

boleh mempermainkan plak hukum agama....

mmg cookiemak btul la pelukis nie..

tau la liberal.. tapi mempersendakan agama rasmi negara sendiri...

tak ke bangangnyer tu...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150209668937592&set=a.362132992591.165321.358919387591&type=1&theater


berdasarkan link2 yang tengah disebarkan kat facebook tu.. ak telah pun collect pendapat2 para facebooker sume.. dan ini adalah respon diorang... editor lawak di atas, please take note ye..









dan ade gak yang lebih extreme.. tapi malas la ak nak tunjuk.. nak tunjuk gak ke.. alrite.. sila pandang bawah..

again... pelukis dan editor.. please take note ye...











serius ak mmg PANASS.. ngan mende nie... dlu diorang buat damn ngan artikel nie.
http://blogimba.blogspot.com/2011/06/imba-utusan-malaysia.html

skarang pun buat dem lagi camne... esok entah ape plak dia nak buat..

Jadi, ak sebagai blogger menyeru sume yang lain. Jom BOIKOT Utusan MELOYA nie... tak de gunenyer sapot something this shitty...ape kate korang?

akhir kate dari ak...

to dear Utusan Meloya.. korang mmg da damned to hell da.. bergembiralah sbb korang la yang paling damn dalam sume2 akhbar.. the picture below expresses my feeling for ya all..








LoL

9 comments:

  1. aku suka lepak sini..

    kita sependapat...

    ReplyDelete
  2. hahaha... sile la lepak lagi... nais... jom boikot..

    ReplyDelete
  3. diorg bukn mempersndkan hukum agama.. diorg yg mmpersendkan spe yg ckp video xbleh jd saksi... kepada yg xphm g la bce surt khbar..

    ReplyDelete
  4. memang tahap bangang takde pengetahuan la sape yang buat katun macam tu. bukti pun boleh kira jugak apa. memang bangang.

    ReplyDelete
  5. "diorg mempersendakn spe yg ckp video xleh jadi saksi", LOL! diorang tunjuk muka ustaz/ulama kot. nmpak sangat la nk kutuk Islam.. klw wat org2 biase 2 xpe lah gak.. mmg wtf sape yg wat kartun ni..

    ReplyDelete
  6. jangan la terus melulu jer...aku rasa diorang nak kasi hint lain nih...

    ReplyDelete
  7. cube fikir dlm2 ape yg die cuba sampaikan dulu...

    ReplyDelete
  8. ak rase apa yang dia cube ckp adalah, bukti tu da cukup penting da tuk sabit kesalahan... tapi cara dia cam buat lawak pasal agama plak...

    http://tenangsudey.blogspot.com/2011/06/penjelasan-isu-kartun-utusan-kekeliruan.html#comments

    ReplyDelete
  9. katun dibuat untuk org mudah faham.. klw nk buat ade hint pulak, mmg pelik la..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...